Pm Wiki Hu

PmWiki egy Patrick Michaud által elkövetett WikiWikiWeb PHP nyelven írt rendszer. A PmWiki-t elsősorban olyan weboldalak készítésére hozták létre, amelynek célja a többszerzős dokumentáció létrehozása.

A pmwiki.org portál a közelmúltban jött ki a PmWiki 2.x (pmwiki-2.2.0-beta63) változattal. Az eredetihez képest több oldal megváltozott (jött létre, vagy került törlésre).

Jelenleg a pmwiki-2.2.0-beta63 változat fut az oldalunkon. A program szabadon hozzáférhető a GNU General Public License (GPL) szerződés irányelveinek betartásával, és letölthető a http://www.pmichaud.com/pub/pmwiki(approve sites) oldalról. A leírás megtekinthető a Tartalomjegyzékben. Hogy miben különbözik ez a változat a korábbitól, megtekinthető a Változtatások (egyelőre angol) oldalon.

A PmWiki a Patrick R. Michaud neve alatt bejegyzett védjegy (http://www.pmichaud.com(approve sites)).

Az esetleges félrefordításokért - kellő angol tudás és konzultáció hiányában - elnézésüket kérjük, viszont minden segítséget szívesen fogadunk. Talán legjobb, ha úgy fogják fel a dolgot, hogy mindezt saját szórakoztatásunkra műveltük.

VISZONT szívesen elfogadunk segítséget az oldalak fordításában.

Ha valakinek más helyre be nem sorolható észrevétele van, és ezt mindenképpen írásba szeretné önteni, annak javasoljuk a PmWiki.Fórum oldalt.

Ugrás a Tartalomhoz